Καστοριά

Ναούμ και Ελευθερία Δίτσιου: Σημαντική παράλειψη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης  μας για τον απολογισμό των δύο χρόνων από τις δράσεις ‘ΦΤΥΣΕ για κάτι που ΑΞΙΖΕΙ και κάνε τη ΛΕΥΧΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ’, παραλείψαμε λόγω ψυχικής και συναισθηματικής φόρτισης να αναφέρουμε το σύλλογο Υποτροφιών Κυριών Καστοριάς, ο οποίος σε μία πολύ ζεστή και ξεχωριστή εκδήλωση τον περασμένο Μάρτιο, βράβευσε τις δύο Δότριες Μυελού των Οστών, κυρίες ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΑΡΚΑΤΖΗ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣΣΗ, ως τις πιο σημαντικές γυναίκες εθελόντριες της περιοχής μας, οι οποίες μπήκαν στη διαδικασία να χαρίσουν κάτι από τον εαυτό τους και να προσφέρουν ΖΩΗ, (η Ελένη είχε ήδη βραβευθεί από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας). Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να αναφέρονται και να υπερτονίζονται, γιατί πάντα πρέπει να τιμώνται οι άνθρωποι που ξέρουν να δίνουν αγάπη στον συνάνθρωπό τους χωρίς καν να τον γνωρίζουν.
Φυσικά αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς, σ’ όλους τους συλλόγους, τους απλούς πολίτες, τα νέα παιδιά που πιστέψανε, αγκαλιάσανε και συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις αυτές μεγαλώνοντας έτσι τον αριθμό των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
ΕΛΕΝΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΘΑΝΑΣΗ, ΜΙΧΑΛΗ και Πέμπτη Συμβατή Δότρια (το όνομα σου θα ανακοινωθεί αφού δώσεις τα πολύτιμα κύτταρά σου) σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας! Πρέπει να είστε το παράδειγμα όλων μας ώστε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο!

Με εκτίμηση,

Ναούμ και Ελευθερία Δίτσιου

 

Back to top button