Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Χύτας στα 64 του χρόνια

Στα 64 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Νίκος Χύτας. Ο αγαπητός ηθοποιός πάλευε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, από τον οποίο νικήθηκε σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του και στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραγωγές μεταξύ των οποίων: «Μήδεια, Κρείσσων των Εμών Βουλευμάτων», «Το τρίτο στεφάνι», «Μαργαρίτα», «Σύνορα αγάπης», «Ο φάκελος Πολκ στον αέρα», «Τα μυστικά της Εδέμ».

Το 2014 ως δημοτικός σύμβουλος Παιανίας δήλωνε:

«Είμαι ηθοποιός για περισσότερα από τριάντα χρόνια.  Σπούδασα στη Σχολή του Βασίλη Ρίτσου, με σπουδαίους δασκάλους που μου άνοιξαν τον δρόμο στην Τέχνη.  Πήρα μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές («Κάμπινγκ», «Μινόρε της αυγής», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Σαν τα τρελά πουλιά», κ.α.)

https://www.youtube.com/watch?v=QPzlgzKhqak

Στο θέατρο συνεργάστηκα με κορυφαίους σκηνοθέτες και πολλούς άξιους συναδέλφους, όπως με τον Σταμάτη Φασουλή στο Εθνικό Θέατρο για το «Τρίτο στεφάνι», με τον Αντώνη Αντύπα στο Απλό Θέατρο για το «Τι είδε ο υπηρέτης», με τον Μανούσο Μανουσάκη στην «Ποντικοπαγίδα» κ.α.

Στον κινηματογράφο πήρα μέρος σε πολλές ταινίες, με πιο σημαντικές το «Καραβάν Σαράϊ», του Τάσου Ψαρά, και τη διεθνή παραγωγή «Ο γιος του γείτονά μας», σε σκηνοθεσία Τ. Γιόγκερσεν,

Σήμερα είμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Ισίδωρο Μάδη γιατί πιστεύω ότι με τη βοήθειά σας μπορούμε να κάνουμε τα Γλυκά Νερά και την Παιανία ένα σύγχρονο και ανθρώπινο δήμο.»

Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου έχουν αρχίσει και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media

TLIFE

Back to top button