“Γεμάτο” το τριήμερο της Μαρίας Αντωνίου (σειρά φωτογραφιών)

Πληθώρα εκδηλώσεων στην περιοχή μας και η Μαρία Αντωνίου, προσκεκλημένη των διοργανωτών, παρευρέθηκε σε πολλές από αυτές.

Στο Ακόντιο, όπου κάθε χρόνο αναβιώνουν τα «Παρχάρια». Ένα πατροπαράδοτο έθιμο που συνεχίζεται με μεγάλη φροντίδα και πολλή αγάπη από τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, όπου η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πράσινου του Δήμου Καστοριάς, διοργάνωσε την «Γιορτή Ανακύκλωσης» και στην εξαιρετική συναυλία “Ντενεκεδούπολη”, που πραγματοποιήθηκε στο Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς, για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Ακόμη, η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία, σε ειδική συνεδρίαση που συγκάλεσε η ΝΟΔΕ, να συγχαρεί από κοντά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΟΔΕ Καστοριάς και να ευχηθεί καλή επιτυχία, με την προτροπή ότι η συμβολή όλων κρίνεται απαραίτητη, πάνω στους κοινούς στόχους που είναι η διαρκής διάθεση και προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των σημαντικών ζητημάτων της περιοχής μας και η αναγκαία εγρήγορση και δυναμική για να γίνει η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση και να οδηγηθεί ο τόπος και η πατρίδα μας ξανά στον δρόμο της αισιοδοξίας, της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

Στην τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Καστοριάς

Πρόγραμμα ενημέρωσης του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς: «Στη ζωή με Ποδήλατο»

«Παρχάρια» στο Ακόντιο

Καφεδάκι και κουβεντούλα στον Γέρμα

“Ντενεκεδούπολη” Μπαϊρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο

«Γιορτή Ανακύκλωσης» στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς

Ειδική συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καστοριάς

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Στο Νεστόριο με ΟΝΝΕΔιτες του ‘96 η Μαρία Αντωνίου (φωτο)