ΑθλητικάΚαστοριά

ΑΣ Καστοριάς – Νίκος Καραγιάννης: «Δε μπορούσα να αρνηθώ»

Ο Νίκος Καραγιάννης, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καστοριάς μιλάει στο Basketblog για τη νέα σελίδα της καριέρας του

Οδήγησε το Περιστέρι σε μια τρελή κι απίθανη πτήση στη φετινή σεζόν στην Α2 και έφερε την ομάδα πίσω στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Οι δρόμοι του Νίκου Καραγιάννη με το Περιστέρι χώρισαν, αλλά ο δρόμος του στην  Α2 συνεχίζεται με μια νέα πρόκληση, καθώς ο 48χρονος προπονητής τα βρήκε με την διοίκηση της Καστοριάς και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Νίκος Καραγιάννης μίλησε στο Basketblog για τη νέα σελίδα της καριέρας του,εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στην ομάδα και έκανε αναφορά στους στόχους της Καστοριάς στη νέα σεζόν:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Καστοριάς. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πολύ επαγγελματικός και ζεστός και φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι μια ομάδα οργανωμένη και φιλόδοξη και για εμένα είναι ένα νέο ξεκίνημα, έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και για δημιουργία. Θα κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει τους στόχους της να παίξει καλό μπάσκετ και να αναδείξει νέους παίκτες».

basketblog.gr

 

 

Back to top button