“Μυστική” συναυλία από τον Πολ Μακάρτνεϊ

Την Κυριακή που πέρασε, ο Πολ Μακάρτνεϊ εθεάθη στη Λίβερπουλ να σουλατσάρει στους δρόμους παρέα με τον ηθοποιό, τραγουδιστή και τηλεπερσόνα Τζέιμς Κόρντεν. Τραβούσαν σέλφις μπροστά από τα σημαντικότερα τοπόσημα του Μεγάλου Λιμανιού, συμπεριλαμβανομένου και του γλυπτού των Beatles στο Pier Head.

Λίγο αργότερα, έδωσε μια «μυστική» συναυλία στην παμπ «Philharmonic».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Liverpool Echo» η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών SRO Audiences πρόσφερε στους ντόπιους την ευκαιρία να είναι στην «Philharmonic» για μια μυστική συναυλία από έναν «παγκόσμιας εμβέλειας σούπερ σταρ».

Οι κάτοικοι της Λίβερπουλ ενθουσιάστηκαν, «καβάλησαν» το Twitter και άρχισαν να πανηγυρίζουν. «Δεν είναι και κάθε μέρα που καταφέρνεις να ακούσεις τον Πολ Μακάρτνεϊ να τραγουδά όλα τα τραγούδια των Μπιτλς μαζί με τον Τζέιμς Κόρντεν σε μια παμπ της Λίβερπουλ!!!!!!!! Αισθάνομαι αστροπελεκημένος» έγραψε ένας θαυμαστής.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία ένδειξη για το πότε θα προβληθεί το βίντεο αυτής της «μυστικής» συναυλίας, άλλα όλοι υποθέτουν ότι το ζευγάρι των καλλιτεχνών ετοίμαζε βίντεο για το τηλεοπτικό show του Τζέιμς Κόρντεν «The Late Late Show with James Corden».

AΠΕ