Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δεν λέει όχι και για τα υπόλοιπα 23 αεροδρόμια η Fraport

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την ανακατασκευή και διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ανοίγει τα χαρτιά της

Του Δημήτρη Μπαλή

Ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για κάθε επενδυτή. Ένα στοίχημα που είναι πιο εύκολο να κερδίσεις, παρά να χάσεις. Κι αυτό επειδή ο ελληνικός τουρισμός πραγματοποιεί κάθε χρόνο ρεκόρ επισκεπτών αλλά και εσόδων. Πάντως, πάντα υπάρχουν θέματα γραφειοκρατίας και με τις αλλαγές των κυβερνήσεων και τις διαφορετικές πολιτικές, υπάρχουν αρκετά ζητήματα με χρονοβόρες διαδικασίες.

………………

Ο Αλεξάντερ Τσινέλ, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, για πρώτη φορά αναφέρθηκε χθες σε ενδιαφέρον της εταιρείας για την ανάληψη και των 23 υπόλοιπων αεροδρομίων της χώρας, ξεκαθαρίζοντας πρώτα ότι δεν εξαρτάται από την εταιρεία, αλλά από την κυβέρνηση, διότι υπάρχει νομοθεσία σχετική και τα αεροδρόμια τα διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Ο Αλεξάντερ Τσινέλ, ανέφερε ότι έχουν πολύ καλές ιδέες για τα 23 αεροδρόμια και το μέλλον τους, τονίζοντας ότι θέλει να καταλάβει ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για αυτά. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε ότι έδωσαν διάφορες απόψεις επί του τρόπου λειτουργίας των αεροδρομίων, σε συμβουλευτική εταιρεία που είχε αναλάβει να διερευνήσει τις προθέσεις της Fraport Greece.

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μπαλή και με στοιχεία για την επιβατική κίνηση στο news247.gr

 

 

 

Back to top button