ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Η ομάδα του Run Greece Καστοριά (συμμετοχές – σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN  GREECE Καστοριάς της 13ης Μαΐου 2018, παρουσία εκπροσώπου της «ERGO Ασφαλιστικής» κ. Λογοθέτη Γιώργου, που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE.

H ομάδα RUN GREECE της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 13/5/2018, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2018 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι κ.κ. Κάλης Κώστας και Κωτσόπουλος Τάσος-εκπρόσωποι της ERGO, Λάζαρος Ζήσης-Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς και Βάσσου Πασχάλης-Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, όπου και απένειμαν τα BOARDING PASS στους προκρινόμενους δρομείς για τον αγώνα της 11ης Νοεμβρίου 2018.

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ράπτης Αθανάσιος-Πρόεδρος Επιτροπής RUN GREECE του ΣΕΓΑΣ, Σαρρής Δημήτριος-Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Ελευθεριάδης Αθανάσιος-Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας.

https://youtu.be/QYc_GJ8hnr4

ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατηγορία 18-34

ΠΟΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΝΤΑΒΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΣΙΡΝΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΚΡΟΙ ΕΛΕΝΗ – ΠΥΡΟΒΕΤΣΗ ΕΛΛΗ – ΣΙΑΡΑΦΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κατηγορία 35-39

ΤΟΤΣΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ – ΠΑΠΠΑΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ

Κατηγορία 40-44

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΣΑΝΤΡΑ

Κατηγορία 45-49

ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ – ΑΓΚΟΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

Κατηγορία 50-54

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ – ΒΑΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κατηγορία 55-59

ΣΟΥΜΑΛΙΑΣ ΖΗΝΩΝ – ΚΟΣΜΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ

Κατηγορία 60+

ΠΑΝΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

 

 

Back to top button