Κοζάνη

Εγνατία: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων το πρωί στα διόδια Πολυμύλου (φωτογραφίες)

http://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2018/06/1zkuyfkuldkydukfi.jpg

Τροχαίο ατύχημα με 3 οχήματα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 16 Ιουνίου 2018 στις 9:20, στην Εγνατία οδό και συγκεκριμένα στα διόδια Πολυμύλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φαίνεται να προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα φαίνεται να έχει αλλάξει η κατεύθυνση του, ενώ το όχημα που προσέκρουσε κατέληξε τελικώς στο διαχωριστικό στηθαίο. Ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε, φαίνεται να έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή τη σφοδρή σύγκρουση με τα προπορευόμενα οχήματα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR.

Για καλή τύχη όλων, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί των επιβατών των οχημάτων που συμμετείχαν στην καραμπόλα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οδηγοί κάνουν λόγο για πολύ αυξημένη ομίχλη στην περιοχή και για ολισθηρότητα στο οδόστρωμα.

Για αρκετή ώρα υπήρξαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Βέροιας στο σημείο, ενώ στην κυκλοφορία είχε δοθεί μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κοζάνη.

http://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2018/06/2l86fdl76d7klfri.jpghttp://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2018/06/3olk76dfreki7ed7iykdfru7.jpghttp://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2018/06/4ik765di7d7ikd7.jpghttp://www.kozanilife.gr/wp-content/uploads/2018/06/5zsdfghfszjghnzfsgjf.jpg

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Back to top button