Το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας επέδωσε στον Νίκο Κοτζιά ο περιφερειάρχης (βίντεο)

Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, για τη Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, επέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης στις Πρέσπες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων.

Στους Ψαράδες του Δήμου Πρεσπών ο Θ. Καρυπίδης βρέθηκε εκπροσωπώντας θεσμικά την Περιφέρεια, κυρίως όμως για να τονίσει τη μη αποδοχή των Δυτικομακεδόνων στη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό «erga omnes» (για κάθε χρήση) που εμφανίζεται ως λύση.

Ο Περιφερειάρχης στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τον κ. Κοτζιά ενημέρωσε τον κ. Υπουργό και για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών στο Πισοδέρι, εκφράζοντας τη λύπη του για όσα συνέβησαν εκεί, στα οποία μάλιστα υπήρξαν και τραυματίες.

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Ντροπή και αίσχος στον Καρυπίδη για τις δηλώσεις του σχετικά με το πλήθος που μαζεύτηκε στη Βίγλα! Οι φωτογραφίες των λεωφορείων και των διπλοπαρκαρισμένων ΙΧ σε πολλή απόσταση από το χιονοδρομικό μαρτυρούν το μεγάλο του ψέμα. Αλλά μήπως δεν έχει πού να μοιάσει; Στον αρχηγό του, μάστορα του ψεύδους!

shares