ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο ΓΠΟ Καστοριάς τίμησε Αφεντουλίδη, Παράσχο, Αδαμόπουλο, Σπυρόπουλο, Παπαδόπουλο, Καλύβα, Τζιάρα και Καλλιθέα (φωτογραφίες – βίντεο)

ΜΕΤΑ τη λήξη των αγώνων του 2ου Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου και την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΓΠΟ, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε ορισμένες τιμητικές βραβεύσεις
Συγκεκριμένα τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες δύο μεγάλες μορφές του καστοριανού ποδοσφαίρου για την τεράστια προσφορά τους. Τον Ανέστη Αφεντουλίδη και τον Γιώργο Παράσχο, ενώ, τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο για την σημαντική υποστήριξή του στο Τουρνουά.
Παράλληλα, ο Γ.Π.Ο. Καστοριάς τίμησε και ακόμη δύο ανθρώπους για την πολυετή προσφορά τους στο καστοριανό ποδόσφαιρο, όπως τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον Τάκη Παπαδόπουλο.
Με αναμνηστική πλακέτα τιμήθηκε ακόμη και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Χρήστος Καλύβας για την σημαντική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως επίσης και στην μία εκ των τριών αρχηγών της ομάδας, τη Νικόλ Τζιάρα, για την κατάκτηση της πρώτης σκόρερ στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής  με 15 γκολ.
Τέλος, τιμητική πλακέτα απένειμε και στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μετά τις απονομές οι φίλαθλοι απόλαυσαν τα «Οκταβάκια» του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βασίλης Δόικος», ενώ κατά την διάρκεια των απονομών και μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους του ύμνου του συλλόγου και βεγγαλικών προβάλλονται σε προτζέκτορα όλοι οι χορηγοί της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.
Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με φαγητό ποτό αλλά και συναυλία με το συγκρότημα «2 Ζωές», το οποίο ως γνωστόν έγραψε τον ύμνο του Γ.Π.Ο. Καστοριάς.

 

Back to top button