ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανάμικτα τα συναισθήματα με το τέλος της φετινής περιόδου για το συγκρότημα του Άργους Ορεστικού

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων.
Την… σκυτάλη παίρνει ο ιστορικός Παναργειακός, ο οποίος φέτος έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο η 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα αφήνει την εντύπωση πως η ομάδα μπορούσε να πετύχει το κάτι παραπάνω.
Η σεζόν κύλησε με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ενώ η σαφή έλλειψη στόχου αποπροσανατόλισε τους “κοκκινόμαυρους” που ενισχύθηκαν σημαντικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, αλλά το τρένο της ανόδου είχε ήδη περάσει…

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι τέλη Φεβρουαρίου, είχε λυθεί κοινή συναίνεση η συνεργασία με τον επί 1,5 χρόνο περίπου προπονητή Νίκο Τσακάλη, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τέλη του πρωταθλήματος ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λαζαρίδης, με βοηθό τον Βαγγέλη Σιώμο.

4η θέση με παραγωγική επίθεση
Η λήξη του πρωταθλήματος βρήκε τον Παναργειακό να τερματίζει τελικά στην 4η θέση με 52 βαθμούς, σημειώνοντας 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ πλουραρσιμό είχε και στην επιθετική γραμμή, καθώς τα 72 γκολ που πέτυχε (σκόραρε σε 20 ματς), σημείωσαν 17 παίκτες.

Αρχισκόρερ ο προπονητής!
Το σύνολο του Δημήτρη Λαζαρίδη, ο οποίος τα κατάφερε περίφημα όσες φορές αγωνίστηκε και εντός γηπέδου σημειώνοντας 14 τέρματα, ήταν ανταγωνιστικό, ωστόσο έδειξε
“άγουρο” για να διεκδικήσει επί ίσοις όροι τον τίτλο.

Άξιος συμπαραστάτης του παίκτη-προπονητή του Παναργειακού ήταν ο Γιάννης Λάκης, που πέτυχε δέκα γκολ πραγματοποιώντας μια εξίσου μεστή σεζόν.
Ακολούθησαν με 8 γκολ ο Γαϊτανάκης, από 6 ο Αερατζής και ο Βιέρος, 4 ο Μπάτζιος και ο Μήλιος Π., 3 ο Δινάδης, από 2 Ζενελάκ, Σιδηρόπουλος, Κυδωνάκης και Φυντανίδης, από 1 Τσιάτσος, Κόζαρης, και Κοσμίδης, ενώ είχε και ένα αυτογκολ υπέρ του με τον Σιαραφέρα του Κάστορα.

Στροφή 180 μοιρών και αλλαγή φιλοσοφίας

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα ριζικές προμηνύονται οι αλλαγές στο Άργος. Οι ιθύνοντες σκοπεύουν να δώσουν έμφαση στο τοπικό στοιχείο και η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου αποτελεί το μεγάλο …στοίχημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Δεδομένες λοιπόν πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις έμπειρων παικτών που δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά γύρω από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, με την θέση του Δημήτρη Λαζαρίδη να κρίνεται επισφαλής και τον Βαγγέλη Σιώμο να θεωρείται ο επικρατέστερος για να κοουτσάρει την ομάδα.

sentranews.gr

 

Back to top button