Καστοριά

Διανομή παπουτσιών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς και ευχαριστίες

Για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί” αλλά και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης  Κοινωνικής Προστασίας και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας έγινε διανομή παιδικών παπουτσιών σε πάνω από 300 παιδιά, οικονομικά αδύναμων πληθυσμών.

Η χορηγία των παπουτσιών είναι της εταιρίας TOMS, η οποία τα τελευταία χρόνια υλοποιεί τη δράση αυτή, υποστηρίζοντας ευάλωτους πληθυσμούς.

Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΕΔΩ

 

Ευχαριστίες από το το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»:

Στις 19 Ioυνίου 2018, ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς, τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την εταιρεία ΤΟMS, πραγματοποίησαν διανομή παιδικών παπουτσιών σε πάνω από 300 παιδιά, οικονομικά αδύναμων πληθυσμών.
Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Καστοριάς, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την εταιρεία TOMS, για την κάλυψη των αναγκών σε υποδήματα και των 25 παιδιών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.

 

Back to top button