ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ομόνοια Βογατσικού

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων. Δεν χωρά αμφιβολία πως η ευχάριστη έκπληξη της φετινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής ακούει στο όνομα Ομόνοια Βογατσικού.

Οι “αρκούδες” ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη προσδοκία, αφού κατάφεραν μετά από εξαιρετική πορεία να τερματίσουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας κατά μία θέση την υψηλότερη θέση της ιστορίας τους (4η) το μακρινό 1980.

Παράλληλα, οι “κυανοκίτρινοι” με μόλις δύο αγώνες που έδωσαν και έχοντας σύμμαχο την τύχη κατάφεραν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Εκεί, το συγκρότημα του Θεόδωρου Ποντίκη, άγγιξε το βαρύτιμο στέμμα, αλλά παρά την ήττα (με 2-1 από τον Ηρακλή Πολυκάρπης) στο μεγάλο τελικό, κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε το καθολικό χειροκρότημα από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους του Νομού.

5η θέση με 5η καλύτερη επίθεση

Οι “αρκούδες” αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι κυρίως εντός έδρας (3 ήττες και 4 ισοπαλίες), ωστόσο, όμως και μακριά από το γήπεδό τους έδειξαν τις ικανότητές τους σημειώνοντας 6 διπλά και 1 ισοπαλία σε 13 αγώνες.

Δώδεκα νίκες, 5 ισοπαλίες και 9 ήττες είναι ο απολογισμός της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα την 5η κατά σειρά παραγωγικότερη επίθεση με 57 γκολ, ενώ αμυντικά δέχτηκαν αρκετά γκολ (49) ανάλογα με τη θέση που τερμάτισαν.

Νούλας, η μηχανή των γκολ!

Η προσωποποίηση του γκολ ήταν αναμφίβολα ο Χρήστος Νούλας. Ο πολύπειρος επιθετικός σημείωσε τα μισά σχεδόν τέρματα της ομάδας του, σημειώνοντας 23 στο φετινό πρωτάθλημα.
Μπορεί να έχασε το “χρυσό παπούτσι”, ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον θεσμό του Κυπέλλου, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία του Βογατσικού, που έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από το όνειρο…

Πάρα πιο πολύ πιο πίσω και συγκεκριμένα στα 7 γκολ βρίσκουμε τον δεύτερο σκόρερ, που ήταν ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης με 7 τέρματα στο ενεργητικό του.
Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι : Σκανδάλης 5, Τσολακάκης 4, Γκάτσος, Τσαμης και Τομόπουλος 2,  Σάρρας, Πατσογιάννης Α., Κατσούρας, Πατσογιάννης Γ., Γιαννάκης, και Τριανταφύλλου. Επίσης, τρεις παίκτες άλλων ομάδων σκόραραν για λογαριασμό της  Ομόνοιας (αυτογκόλ), Μιχαλόπουλος Χ., Παπουτσίδης και Ιωαννίδης, ενώ στα 57 τέρματα υπολογίζονται και τα τρία άνευ αγώνος στο ματς με το Καλοχώρι

Απαράλλακτη η ομάδα τη νέα σεζόν

Ελάχιστες διαφορές θα παρουσιάσει η Ομόνοια τη νέα σεζόν, καθώς όπως όλα δείχνουν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα παραμείνει στην ομάδα.
Οι επαφές με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έχουν ξεκινήσει, ενώ ταυτόχρονα επισημοποιήθηκε η παραμονή του Θεόδωρου Ποντίκη στην τεχνική ηγεσία.
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει απερίσπαστο το έργο του, με οδηγό την Γλυκερία Δεληγιάννη που παρέμεινε στο πόστο του προέδρου.

 

 

Back to top button