ΑθλητικάΚαστοριά

Σταθερότητα με ανοδικά βήματα η νεανική Δόξα Κορησού

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων.
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική παρουσιάστηκε τη φετινή σεζόν η νεανική ομάδα της Κορησού, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις.
Το συγκρότημα του Σπύρου Μηλιάτη απέδωσε ουσιώδες ποδόσφαιρο, έχοντας παράλληλα ως μεγάλο κέρδος την ένταξη νεαρών ποδοσφαιριστών από τα σπλάχνα του συλλόγου στην πρώτη ομάδα.

Η 7η θέση πιστώνεται ως επιτυχία για το νεανικό ως επί το πλείστον σύνολο των μαυραετών, που ανέδειξε ψήγματα του πλούσιου ταλέντου που υπάρχει στον σύλλογο.
Δέκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες είναι ο φετινός απολογισμός των “μαυραετών”, έχοντας ωστόσο, αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-9) με 31 γκολ υπερ και 40 κατά.

 Κουζίνας και Σαλτσογλίδης τράβηξαν το “κουπί” στα γκολ
Από τον Βασίλη Κουζίνα σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ της Δόξας, με τον ταλαντούχο σέντερ φορ να φτάνει τα 7 τέρματα.
Αμέσως μετά ακολουθεί η παλιά “καραβάνα” της ομάδας, που έδειξε πως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν!
Ο λόγος για τον βετεράνο επιθετικό, Ζαχαρία Σαλτσογλίδη, που έκλεισε με 6 γκολ την φετινή χρόνια διδάσκοντας στους αισθητά νεότερους συμπαίκτες του τον τρόπο να στέλνουν στο πλεκτό την στρογγυλή θέα.
Ακολούθησαν με 4 γκολ ο Γάκιας Π. ο οποίος τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην Πολυκάρπη, με 3 γκολ οι Γάκιας Π. και  Σιμάϊ και από ένα οι Παπαϊωαννίδης, Μηλιάτης, Μαυρίδης, Τόλος, Μελλίδης, Στούμπος και Κράτσιος, ενώ έχουν κι ένα αυτογκόλ υπερ του με τον Καραμανίδη Λ.

                                                      Μια από τα ίδια και του χρόνου
Με έμφαση στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες η νέα σεζόν προμηνύεται ανάλογη με την φετινή. Το έμψυχο δυναμικό θα απαρτίζεται εκ νέου με παιδιά από την Κορησό, δίνοντας τόπο στα νιάτα.

Ο Σπύρος Μηλιάτης συνεχίζει ακάθεκτος για 17η σεζόν στο τιμόνι της ιστορικής ομάδας, που εξακολουθεί να προοδεύει με αργά και σταθερά βήματα.

 

 

Back to top button