ΑθλητικάΚαστοριά

Δείγμα θετικό που “γέννησε” υποσχέσεις ο ΑΣ Νταηλάκης!

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων.
Έπειτα από ένα μέτριο πρώτο γύρο, η αρμάδα του Γιάννη Τσεμπερίδη – ο οποίος δημιούργησε ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού συμπλήρωσε 24 χρόνια στον πάγκο της ομάδας – , ανέβασε στροφές στον δεύτερο, ενώ το εντυπωσιακό φινάλε με δύο τεράστιες νίκες γέννησε υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.
Το βάφτισμα του πυρός πήραν αρκετοί φερέλπιδες παίκτες από τις Ακαδημίες των “κυανόμαυρων”, ενώ το άκρως νεανικό σχήμα που παρουσιάστηκε “έδεσε” γρήγορα αποδίδοντας ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ο τερματισμός στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα μιας υπέροχης σεζόν, όπου το πρόσημο κρίνεται σαφέστατα θετικό.
Οι “κυανόμαυροι” κατετάγησαν τελικά στην 6η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες, και 48 τέρματα υπέρ έναντι 41 κατά.
Πλουραλισμός στα τέρματα

Μαζί με την πρωταθλήτρια Καλλιθέα ο Νταηλάκης διέθεσε το μεγαλύτερο πλουραλισμό στους σκόρερ.

Τα περισσότερα σημείωσε ο νεαρός Σαμαράς, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 7 φορές, ενώ ακολούθησαν Σαββόπουλος Κ. ο Ευαγγέλου Β. και Καραγιαννίδης που σκόραραν αμφότεροι από έξι “τεμάχια”. Πέντε τέρματα πέτυχαν οι Νικολόπουλος Κ. και Τσακλίδης, δύο ο Μητσόπουλος και από ένα οι : Ευσταθιάδης, Ευαγγέλυ Γ., Σαριπανίδης, Τζιώτζης, Κύρου, Ευαγγέλου Γ., Διακογιάννης,  Τσιόφας, Παπαηλιάδης και Τίγκας.
Δεκαοχτώ παίκτες πανηγύρισαν κάποιοι τέρμα, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως επτά διαφορετικοί σκόραραν στο τελευταίο ματς της σεζόν, συντρίβοντας με το εκκωφαντικό 8-3 τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου.
Με ίδια φιλοσοφία και τη νέα σεζόν

Με στόχο την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες θα στηριχθεί και τη νέα σεζόν ο Νταηλάκης.

Η παραμονή του Γιάννη Τσεμπερίδη στο τιμόνι του συλλόγου για 25η διαδοχική σεζόν, επιδεικνύει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα για τους “κυανόμαυρους”, που αποτελούν μια από τις σταθερές …αξίες στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

sentranews.gr

 

 

Back to top button