ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Εντυπωσιακή συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στους διασυλλογικούς στην Κοζάνη (σειρά φωτογραφιών από τους αγώνες και τις απονομές)

Με αποστολή 30 αθλητών και αθλητριών συμμετείχε χθες Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στους διασυλλογικούς αγώνες του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης.

Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στη λίμνη Πολυφύτου όπου διεξήχθησαν οι αγώνες δυστυχώς δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή τους στο νερό, αλλά πραγματοποιήθηκαν με χρήση κωπηλατικών μηχανών (εργομέτρων).

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς διέπρεψαν για μια ακόμη φορά για το ήθος τους και τις αθλητικές τους ικανότητες, κάνοντας περήφανους τους γονείς και φίλους τους, τους προπονητές τους και τη διοίκηση του Ομίλου.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και εύχεται καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τους αγώνες, καθώς και από τις απονομές.

Φωτιάδης Παναγιώτης

Μόσχου Ιωάννα

Νικητίδου Μάϊρα

Μακροζήση Ελεονόρα

Μαζγαλτζίδης Στάθης

Μόσχος Αργύρης

Γκαμπέσης Βασίλης

Ντίκος Αντώνης

Τσάτσος Μάκης

Πετρίδης Γιώργος

Σίσκος Τάσος

Ζγκάφας Γιώργος

Σιπσούρης Μιχάλης

Κωστέας Γιάννης

Φαρσαλιώτης Δημήτρης

Μιχαλόπουλος Άγγελος

Σαχινίδης Νίκος

Γάκης Πέτρος

Μιχόπουλος Παύλος

Ταλίδης Πέτρος

Γαβριήλ Φίλιππος

Αναστασιάδου Ευαγγελία

Ο κ. Παπαγιάννης, εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάνει την πρώτη απονομή των αγώνων.

Ρέββα Βασιλική

Ρέββα Μαριάνθη

Λιουλιάκη Μαρία

Νάτσιουλα Στέλλα

Κεσίδου Ελένη

Λιουλιάκη Μαρία

Γουρδομιχάλη Βίβη

Γκετσίδου Αλεξάνδρα

Χρήστου Κωστής

 

 

 

Back to top button