Καστοριά

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Ποιμενικού (Βαψωρίου)

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ποιμενικού (Βαψωρίου), ο οποίος στο πέρασμα των ετών βεβηλώθηκε και συλήθηκε από ασεβείς χρυσοθήρες αλλά και τον πανδαμάτωρα χρόνο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ ανέθεσε την ευθύνη και την προσπάθεια της αναστηλώσεως στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς Πρωτ. Ελευθέριο Συτιλίδη, ο οποίος αγωνιά και αναλώνει τον εαυτό του, ώστε να δοθεί και πάλι ο Ναός του Αγίου Γεωργίου στη λατρεία του Αγίου Τριαδικού Θεού.

Επώνυμοι και ανώνυμοι συνάνθρωποί μας βοηθούν από το περίσσευμα της αγάπης τους προς την Εκκλησία και προς την ακριτική Ελλάδα, και δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς στην προσπάθεια αυτή και να συνεισφέρουμε στην αποκατάσταση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου.

Ζητούμε την υποστήριξη σε υλικά αγαθά (τσιμέντο, ασβέστη, άμμο) ή και το αντίτιμό τους με κατάθεση στον υπ’ αριθμ. 6236140383363 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και επ’ ονόματι ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ. (IBAN GR2501712360006236140383363)

Πληροφορίες στο τηλ. : 6946034936 (π. Ελευθέριος)

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

agiosnikanoras.gr

 

Back to top button