ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Βασίλης Λέκκας στην Καστοριά – Μια συναυλία για καλό σκοπό

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Δικαιώματα του Παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” σας προσκαλεί στο Θέατρο του Βουνού το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, για μια συναυλία για καλό σκοπό! Κοντά μας ο μοναδικός Βασίλης Λέκκας!
Σας προσκαλούμε όλους σε μια υπέροχη έντεχνη βραδιά!

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη των νέων προγραμμάτων του Εθελοντικού Οργανισμού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”. Απο το νέο προγράμμα για τα παιδιά θα επωφεληθούν 230 οικογένειες και συνολικά 540 ανήλικα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα από το νέο πρόγραμμα “Φροντίδα για ηλικιωμένους” θα επωφεληθούν συνολικά 450 ηλικιωμένοι, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς!

Ο Βασίλης Λέκκας, με καταγωγή από τις Σέρρες, είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με πολύχρονη παρουσία στην μουσική και το θέατρο. Πρωτοεμφανίστηκε, σε νεαρή ηλικία, το 1980 στο πλευρό του Μάνου Χατζηδάκι, όπου αυτή η συνάντηση αποτέλεσε εφαλτήριο της καριέρας του. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και διακρίνεται για την λαμπρή δισκογραφική του πορεία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα: http://vasilislekkas.com/

 

Back to top button