Καστοριά

Γράμμος Μαυροχωρίου: Απέφυγε από νωρίς τους μπελάδες – Ετοιμάζει μεταγραφικά «μπαμ»

Η 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν ενθουσίασε κανέναν στο Μαυροχώρι, καθώς η ιστορική ομάδα κινήθηκε σε ρηχά νερά

Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν ευάλωτοι στην έδρα τους, έχοντας πολλές απώλειες (μόλις 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες), ενώ καλύτερη συγκομιδή είχαν μακριά από την έδρα τους με 6 διπλά και 7 ήττες. Ο συνολικός τους απολογισμός είναι 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 14 ήττες με αρνητικό (-6) συντελεστή τερμάτων (39-44).
Οι περσινοί φιναλίστ του Κυπέλλου, με αποδυναμωμένο έμψυχο δυναμικό φέτος προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και την επιθετική ανομβρία τους στα περισσότερα ματς (δεν σκόραραν σε 11 αγώνες).
Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι απουσίες – λόγω σπουδών – των νεαρών και ταλαντούχων Μητρούλη και Χριστόπουλου και αργότερα των Μαλεγκάνου και Κυριακίδη.
Παρότι σε κανένα σημείο της σεζόν δεν φλέρταραν με το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, είναι γεγονός πως δεν πέρασαν τον πήχη των προσδοκιών, που τέθηκε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

                                                                 «Αίσθηση» ο Βαενάς
Με δύο χατ τρικ ο νεαρός Βαενάς ηγήθηκε στην γραμμή κρούσης του Μαυροχωρίου. Ο φέρελπις στράικερ ανέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα, σημειώνοντας 8 τέρματα και σαφέστατα αποτελεί επένδυση για τον Γράμμο.
Δύο γκολ λιγότερα πέτυχε ο Φιλκοτσίδης, όπως επίσης και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Καραμήτρος. Ακολουθεί με 4 γκολ ο Ντούκας που μεταπήδησε τον Ιανουάριο από τον Κάστορα, ενώ τον ίδιο αριθμό σημείωσε και ο Τριανταφύλλου. Τρία γκολ και αυτά με χατ-τρικ πέτυχε ο Μητρούλης και από δύο οι : Κυριακίδης, Χριστόπουλος και Καλαφάτης, ενώ ένα αυτογκόλ υπέρ του σημείωσε ο Ιωαννίδης της Αστραπής Μ.

Παρέμεινε η διοίκηση και ο κόουτς – Ετοιμάζει μεταγραφικά «μπαμ»

Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, δίνοντας έμφαση στην πρόοδο και ανάπτυξη των τμημάτων ακαδημιών.
Επιπρόσθετα, το διοικητικό συμβούλιο εμφανίστηκε ενωμένο εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Γράμμος θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις η διοίκηση κινείται με απόλυτη μυστικότητα και όλα δείχνουν ότι θα ενισχυθεί σημαντικά. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, οι συζητήσεις με δύο αξιόλογους επιθετικούς που διακρίνονται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα, έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματά τους.

sentranews.gr

 

 

Back to top button