ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησε η αμερικανική κωπηλατική ομάδα (φωτογραφίες)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν σήμερα το πρωί η κωπηλατική ομάδα του Πανεπιστημίου Grand Valley State University με προορισμό το Λονδίνο όπου θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Henley Royal Regatta.Η καθημερινή προπόνησή τους στη λίμνη μας, την εβδομάδα που ήταν εδώ, ήταν απόλυτα ικανοποιητική, σύμφωνα με τον προπονητή τους John Michael Bancheri. Παράλληλα με την αθλητική τους προετοιμασία, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αξιοθέατα της πόλης, να πάνε στα Μετέωρα και στη θάλασσα για μπάνιο και τέλος να επισκεφθούν τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Καστοριάς όπως και τους δύο ομίλους μας τον Ν.Ο.Καστοριάς και τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου για να ευχαριστήσουν προσωπικά για την στήριξη και αρωγή που τους παρείχαν. Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Δημήτρη Μητρούδη και μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Κωπηλατών Καστοριάς, και με μέλη της Ελλην. Κωπηλατικής Ομοσπονδίας,τον Αντιπρόεδρο Δρ Κωνσταντίνο Δίτσιο και τον Έφορα Κώστα Παπαγιαννή και τους ευχαρίστησαν για την τιμή να προπονηθούν δίπλα με τους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας που προπονούνται στην Καστοριά για όλο το καλοκαίρι.Οι Αμερικάνοι αθλητές/φοιτητές, είχαν την ευχαρίστηση στον ελεύθερο χρόνο τους να γνωρίσουν και τόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της πόλης μας.
Ο Βαγγέλης Τσουρτσούλας και οι γονείς του Δημήτρης Τσουρτσούλας και Τίνα Deluca Τσουρτσούλα ευχαριστούμε όλους τους προαναφερομένους για την στήριξη που έδωσαν σ`αυτό το εγχείρημα. Επίσης τον Μπάμπη Τοκατλίδη και τον Νίκο Αφεντούλη. Τέλος το Traveline Agency Kastoria, το ΚΤΕΛ Καστοριάς και το ξενοδοχείο Limneon για την άψογο επαγγελματισμό τους.
Eυχόμαστε αυτό να είναι η αρχή για μελλοντικές αποστολές από πανεπιστήμια της αμερικής (και όχι μόνο) και το Δημ.Ναυταθλητικό Κέντρο να αποκτήσει επι τέλους τον ρόλο του που από αρχής ιδρύθηκε!
Εντυπώσεις και σχόλια των αθλητών στο: 
grandvalleyrowing.com/news 

 

 

Back to top button