ΑθλητικάΚαστοριάΦλώρινα

Πινγκ-Πονγκ: Συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Φλώρινας (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Το τριήμερο 22-24 Ιουνίου διεξήχθη στην Φλώρινα το 4ο Διεθνές Τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Florina Table Tennis Grand Prix 2018» το οποίο φέτος είχε χρηματικά έπαθλα που έφτασαν συνολικά στις 2.180€. Το τουρνουά συγκέντρωσε την προσοχή των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και άφησε για ακόμα μια φορά θαυμάσιες εντυπώσεις καθώς το επίπεδο τον αγώνων ήταν υψηλό αφού συμμετείχαν αθλητές από την Α1 κατηγορία αλλά και ο πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας Τάσος Ρηνιώτης.
Το τουρνουά διοργάνωσε η ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισες” Φλώρινας σε συνεργασία με την Π.Ε. και τον δήμο της Φλώρινας και έγινε υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. και της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας και συμμετείχαν 90 αθλητές και αθλήτριες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από πέντε χώρες των Βαλκανίων: Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία και την FYROM. Από την Ελλάδα οι συμμετοχές ήταν από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τον Πολύγυρο, την Κοζάνη, τη Βέροια, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα, την Ορεστιάδα, την Καρδίτσα, τα Χανιά, την Φλώρινα και φυσικά από την Καστοριά, όπου οι αθλητές της ομάδας του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” έδωσαν το παρών εκπροσωπώντας την πόλη της Καστοριάς σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής διεξήχθησαν οι αγώνες του διπλού ανδρών, εκεί συμμετείχαν δύο ζευγάρια από την Καστοριά, το δίδυμο Γκιμουρτζίνας Αχ./ Γκιμουρτζίνας Τρ. όπου έφτασαν κοντά στο μετάλλιο αλλά κατέκτησαν τελικά την 5η θέση και το δίδυμο Γκιμουρτζίνας Ι./ Μοσχάκης Ν. όπου κατέκτησαν την 8η θέση.

Στο αγώνισμα του ατομικού το Σάββατο οι καστοριανοί αθλητές Γκιμουρτζίνας Ι., Γκιμουρτζίνας Αχ., Γκιμουρτζίνας Τρ., Μοσχάκης Ν. και Καλύβας Π. αγωνίστηκαν στην κατηγορία έως 39 ετών όπου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και με τα αδέρφια Γκιμουρτζίνα να φτάνουν μέχρι και την 16άδα. Την

Κυριακή πραγματοποιήθηκε το γκραν πρι των ανδρών όπου υπήρχε και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, εκεί τα αδέρφια Γκιμουρτζίνα κατάφεραν να μπουν στην 20άδα όπου και αποκλείστηκαν.
Τέλος, η ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συγχαίρει την ομάδα των Σαρισών Φλώρινας για την άψογη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά το οποίο αποτελεί και το μοναδικό Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα Τουρνουά των Βαλκανίων.

 

 

Back to top button