ΑθλητικάΚαστοριά

“Σκόραρε” και στις εντυπώσεις το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών της Α.Σ. Γραμμοχωρίων (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ – βίντεο)

http://orizontespress.gr/wp-content/uploads/2018/06/IMG_20170101_010659.jpg

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Τμημάτων Υποδομής που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων. Το Τουρνουά έλαβε χώρα  το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου στο γήπεδο των Μανιάκων.

Το γήπεδο χωρίστηκε σε τέσσερα μικρότερα, όπου διαχωρισμός έγινε ανά ηλικιακή κατηγορία και συγκριμένα Α:  προ-Παιδικό, Β:  Junior, Γ: προ-Junior και Δ: Babini. Συνολικά συμμετείχαν δεκατέσσερις  ομάδες από την Π.Ε. Καστοριάς,  δύο ομάδες από την Π.Ε. Κοζάνης και μια ομάδα από την Ηγουμενίτσα. Οι συμμετοχές των μικρών ποδοσφαιριστών ξεπέρασαν τις τριακόσιες.

Το 11μελές Δ.Σ. της Α.Σ. Γραμμοχωρίων, από την προηγούμενη χρονιά είχε βάλει τα θεμέλια διεξαγωγής του Τουρνουά «Το Δ.Σ. αποτελείται από νέους ανθρώπους,  που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό. Βλέπαμε ότι πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο διάφορα τουρνουά και έτσι αποφασίσαμε να προσφέρουμε και εμείς αυτή τη χαρά στα παιδιά, να τα φέρουμε ακόμα περισσότερο κοντά στον αθλητισμό και στη συγκεκριμένη περίπτωση κοντά στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Πρόεδρος Στάθης Βασιλειάδης.

Στο Τουρνουά  δεν υπήρξαν νικητές και χαμένοι. Το κάθε παιδί που συμμετείχε, έπαιξε για τη χαρά του παιχνιδιού , για την εμπειρία της συμμετοχής και για να αναπτύξει το αίσθημα της ομαδικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διεξαγωγή του Τουρνουά, συνέβαλε σημαντικά η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς «Εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη  Σωτήριο Αδαμόπουλο, που μας βοήθησε στην όλη προσπάθειά μας», είπε κλείνοντας ο κ. Βασιλειάδης.

Φυσικά,  οι δράσεις της Α.Ε. Γραμμοχωρίων δεν σταματούν εδώ, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο (29/06-01/07/2018), μαζί με το Σύλλογο Φίλων του Περιβάλλοντος Μανιάκων, διοργανώνουν  στο Μαύρο Βουνό Μανιάκων τριήμερες συναυλιακές εκδηλώσεις  με παράλληλα events όπως  είναι  τοξοβολία, ιππασία, πεζοπορία, περιφερειακό πρωτάθλημα motocross κα.

Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου

Φωτογραφίες: Εμμανουήλ Τούνας

Δείτε όλο το μεγάλο φωτορεπορτάζ στο orizontespress.gr

 

Back to top button