Η ξανθιά γυναίκα και η εκτέλεση στο Παλαιό Φάληρο – Πως στήθηκε η παγίδα στον “νονό” της νύχτας

– Τι ήξεραν οι αντίπαλοι του 45χρονου και κατάφεραν να τον εντοπίσουν – Πως μια ξανθιά γυναίκα αποδείχθηκε η αχίλλειος πτέρνα του 45χρονου – Τι ήταν αυτό που τον έβαλε στο στόχαστρο και πως οι δολοφόνοι εκτέλεσαν το σχέδιό τους

Το πάθος του Μανώλη Καραγιάννη και συνάμα την “αχίλλειο πτέρνα” του, κατάφεραν να μάθουν οι εκτελεστές του και τελικά να χρησιμοποιήσουν ως “δόλωμα” και μάλιστα εν αγνοία της, μια ξανθιά γυναίκα την οποία ο 45χρονος “νονός” τις νύχτας επισκέπτονταν συχνά πυκνά στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Ο γνωστός “νονός” τις νύχτας και ύποπτος για τα μεγάλα “συμβόλαια θανάτου”, όπως αυτό του Βασίλη Στεφανάκου και του πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρου Παπαχρήστου, δεν κυκλοφορούσε εύκολα σε περιοχές που δεν ήταν δυνατόν να ελέγξει και για το λόγο αυτό προτιμούσε την ασφάλεια που του παρείχαν τα “λημέρια” του στο Πειραιά, όπου άλλωστε ήταν ο απόλυτος άρχοντας.

Ωστόσο ο σκληρός της νύχτας, οποίος μάλιστα είχε γλυτώσει από δολοφονική επίθεση μέσα στις φυλακές το 2017, είχε το αδύνατο σημείο του την “Αχίλλειο πτέρνα” του, που δεν ήταν άλλη από μια ξανθιά γυναίκα που διαμένει στην περιοχή του Π. Φαλήρου και την οποία επισκέπτονταν συχνά.

Αυτό το αδύνατο σημείο, του ανθρώπου που το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να κυριαρχεί και μάλιστα επικίνδυνα στο κόσμο τις νύχτας, το έμαθαν οι επαγγελματίες εκτελεστές του και άμεσα έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους, καθώς πλέον ο Καραγιάννης είχε πολλά μέτωπα ανοιχτά και ορκισμένους εχθρούς, που θα πλήρωναν πακτωλό χρημάτων προκειμένου να των βγάλουν από την μέση.

Έτσι, όταν ο 45χρονος έφθασε χθες το πρωί λίγο πριν τις 10:00 στο Π. Φάληρο στην οδό Αίαντος και στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και μια μοτοσυκλέτα, επίσης με δυο αναβάτες, τον προσέγγισαν από αντίθετα σημεία και στην κυριολεξία έβαλαν σε διασταυρούμενα πυρά τον45χρονο και άρχισαν οι εκτελεστές του να τον “γαζώνουν” από απόσταση λιγότερη των πέντε μέτρων, με ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 45 χιλιοστών.

Ο Καραγιάννης παρά τα τραύματα του κατάφερε να τραβήξει το πιστόλι του και να πυροβολήσει εναντίον του ανθρώπου που κρατούσε το Καλάσνικοφ και είχε ρίξει σε βάρος του τις πρώτες ριπές. Οι χαριστικές βολές για το “Καράφλα” ήλθαν από το 45αρι πιστόλι που κρατούσε ο εκτελεστής που επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας “Alfa Romeo”.

Ο Καραγιάννης, βαριά τραυματισμένος, καθώς έχει δεχθεί πολλές σφαίρες στην κοιλιακή, την θωρακική χώρα, αλλά και τα ποδιά, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε.

Η συνέχεια στο Newsit.gr