ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μεντηλίδης και Πολίτης στο 2ο Summer Basketball Camp του Α.Σ. Καστοριάς

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή των γνωστών προπονητών Νικολάου Μεντηλίδη και Ιωάννη Πολίτη, στο 2ο Summer Basketball Camp του Α.Σ. Καστοριάς 2-20 Ιουλίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα γραφεία του συλλόγου στο 2467024425 ή με τον έφορο κ. Στεφανή Χρήστο στο 6947619596

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ:

Ο Νικόλαος Μεντηλίδης υπήρξε προπονητής μπάσκετ για περίπου 40 χρόνια σε πολλές ανδρικές ομάδες τοπικών και Εθνικών κατηγοριών με σημαντικές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής στις Εθνικές ομάδες γυναικών.

Πρώην αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών μπάσκετ , με πλούσια συγγραφική δράση για την προπονητική-μεθοδολογία-κανονισμούς-ορολογία του μπάσκετ που αποτέλεσαν βασικά εγχειρίδια των φοιτητών και φοιτητριών, αρκετών ΤΕΦΑΑ της χώρας καθώς και πολλών εν ενεργεία προπονητών.

Διοργανωτής για πολλά χρόνια σε διάφορα καλοκαιρινά camp για μικρές ηλικίες με προγράμματα ατομικής βελτίωσης στην καλαθοσφαίριση και άλλα πολλά.

Ο Ιωάννης Πολίτης, παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ με τον οποίο υπήρξε κυπελλούχος το 1984, και του ΟΦΗ Κρήτης.

Head Coach σε πολλές ομάδες τοπικών αλλά και εθνικών κατηγοριών. Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής επί σειρά ετών και ιδρυτής της ΑκαδημίαςBasketball Future Stars.

Εισηγητής σε σχολή προπονητών καλαθοσφαίρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και άλλα πολλά.

 

 

 

Back to top button