Επίσκεψη της κωπηλατικής ομάδας του πανεπιστημίου Grand Valley State University στον ΝΟΚ (φωτο)

received_10216326634909135

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες και ο προπονητής John Michael Bancheri της κωπηλατικής ομάδας του πανεπιστημίου Grand Valley State University των Η.Π.Α. στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Η ομάδα από τις Η.Π.Α. βρίσκονταν για μια βδομάδα περίπου και προπονούνταν στο χώρο του ΔΗ.ΝΑ.Κ. με τη συνδρομή σκαφών και του βαν του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

Οι νεαροί αθλητές και ο ιταλικής καταγωγής προπονητής τους ξεναγήθηκαν στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ. από μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή κ. Μιχαηλίδη, μένοντας εντυπωσιασμένοι από την ιστορική παρουσία του Ομίλου στα κωπηλατικά δρώμενα της Ελλάδας, αλλά και παγκοσμίως.

Στην επίσκεψη τους αυτή είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τη σημαία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Ολυμπιονίκη, κ. Γιαζιτζίδου Χριστίνα, να συνομιλήσουν μαζί της και με τους υπόλοιπους αθλητές και παράγοντες του Ομίλου, εκφράζοντας το θαυμασμό τους για τα επιτεύγματα που έχουν επιτευχθεί στα 60 χρόνια παρουσίας του Ομίλου.

Οι δύο κωπηλατικοί οργανισμοί αντάλλαξαν δώρα και έδωσαν υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση, ξανά στην Καστοριά, με ακόμα μεγαλύτερη αποστολή από αυτή των 29 ατόμων που είχε στην τρέχουσα επίσκεψη το αμερικανικό πανεπιστήμιο. Η αμερικανική αποστολή ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ν.Ο.Κ. για την τεράστια βοήθεια που τους προσέφερε, προκειμένου να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους αγώνες του Henley Royal Regatta.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την επίσκεψη.

received_10216326554507125

Ο κ. Τσουρτσούλας Δημήτριος, παλιός κωπηλάτης του Ν.Ο.Κ. στο ρόλο του μεταφραστή για την ξενάγηση της αμερικανικής αποστολής στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.

received_10216326625588902

Ο Γεν. Γραμματέας του Ν.Ο.Κ. μαζί με την Ολυμπιονίκη κ. Γιαζιτζίδου Χριστίνα, ανταλλάσουν δώρα με τον προπονητή του αμερικανικού πανεπιστημίου κ. John Michael Bancheri

 

 

 

 

shares