Καστοριά

Α.Ο. Κάστωρ: Οι νέοι ήταν …ωραίοι – Οι αποχωρήσεις θα κρίνουν το αύριο!

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων
Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση με τα χρώματα του Κάστορα και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της σεζόν για τον σύλλογο.
Οι «βυσσινί» παρουσίασαν άκρως νεανικό σχήμα, ενώ ενδυνάμωσαν σημαντικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τις επιστροφές των Πατσίκα και Σιαραφέρα να ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας.

Η σαφή έλλειψη στόχου επηρέασε εν μέρει τους παίκτες, αλλά η συνολική αποτίμηση της χρονιάς έχει σίγουρα θετικό πρόσημο.
Η ομάδα του Παναγιώτη Αντωνίου τερμάτισε στην 9η θέση με απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και13 ήττες, έχοντας αρνητικό (-11) συντελστή τερμάτων (50-64).
Ξεχώρισε επιθετικά ο Σιαραφέρας
Ο ταχύτατος σέντερ φορ Θωμάς Σιαραφέρας ξεχώρισε δια γυμνού οφθαλμού στην κορυφή της επίθεσης του νεανικού σχήματος των «βυσσινί» και τα δέκα τέρματα που πέτυχε αποδεικνύουν πως είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο Σιαραφέρας παραχωρήθηκε τα Χριστούγεννα στην Καστοριά, αλλά την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου επέστρεψε στην ομάδα της Χλόης, όπου και ηγήθηκε μέχρι το φινάλε όντας ένας από τους σημαντικότερους στυλοβάτες της στην φετινή περιπέτεια.
Λίγο πιο κάτω με 7 γκολ ακολουθούν ο Βασίλης Εστιάδης και ο Σταυροθεόδωρος, όπου αμφότεροι ανέδειξαν ψήγματα του πλούσιου ταλέντου και της εκτελεστικής τους δεινότητας.

Οι αποχωρήσεις θα κρίνουν το αύριο
Για μια ομάδα όπως ο Κάστορας που έχει μάθει κάθε χρόνο να αποχωρίζεται τους κορυφαίους παίκτες του και να τους αντικαθιστά με νέα ταλέντα από την ακαδημία, η φιλοσοφία αυτή δύσκολα θα αντικατασταθεί.
Λουδοβάρης, Πατσίκας και Σιαραφέρας βρίσκονται στην «βιτρίνα», όντας στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και οι πιθανότητες παραχώρησής τους είναι αυξημένες.
Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του ο Παναγιώτης Αντωνίου.

 sentranews.gr 

 

 

Back to top button