Ξεκίνησε η Σχολή Προπονητών UEFA C στην Καστοριά (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ξεκίνησε στην αίθουσα του ξενοδοχείου LIMNEON η πρώτη μέρα της Σχολής Προπονητών UEFA C στην πόλη της Καστοριάς 

Η Σχολή πραγματοποιείται στην πόλη της Καστοριάς με απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την συνδιοργάνωση της Καστοριάς, όπου πέρα από τους προπονητές , όπου θα βγουν από την Σχολή, συμβάλει και στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου τόσο στο νομό Καστοριάς, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η συμμετοχή ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς λαμβάνουν μέρος 43 υποψήφιοι προπονητές του διπλώματος εκ των οποίων οι 6 είναι γυναίκες, ενώ περίπου 10 προέρχονται από την Καστοριά. Υπεύθυνοι της σχολής είναι οι εκπαιδευτές Ιορδανίδης Μιχάλης , Γκίσης Γιάννης και ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Ζήσης Παπανικολάου (Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), ενώ τα μαθήματα θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 14 Ιουλίου.
Πριν την έναρξη των μαθημάτων ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Τάκης Τριανταφύλλου, αφού καλωσόρισε τους μαθητές της Σχολής γυναίκες και άνδρες και τους εκπαιδευτές της σχολής UEFA C, ευχαρίστησε την ΕΠΟ που ενέκρινε την σχολή για την Καστοριά απευθυνόμενους τους υποψήφιους προπονητές τόνισε…

Όλο το ρεπορτάζ και το μεγάλο φωτορεπορτάζ στο sentranews.gr

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.