ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΑΣ Πενταβρύσου (σειρά φωτογραφιών)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτο στις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις της Πενταβρύσου το 1οΤουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πενταβρύσου.
Συμμετείχαν συνολικά έξι ακαδημίες του Ν. Καστοριάς, και πάνω από 150 μικρά παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες, προσφέροντας στους θεατές, κυρίως γονείς, ένα όμορφο θέαμα, και πολλές συγκινήσεις.
Από την διεξαγωγή και αυτού του τουρνουά το σίγουρο είναι ότι μόνο θετικά συμπεράσματα μπορεί κανείς να εξάγει, βλέποντας παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, να παρουσιάζουν όχι μόνο πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά και άξιο συγχαρητηρίων αθλητικό ήθος
Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν οι εξής : Νταηλάκη, Πεντάβρυσος, Aμπελόκηποι, Καλλιθέα, Πήγασος Χιλιοδένδρου και Ελπίδες Μεσοποταμίας.

Ευχαριστήριο του Α.Σ. Πενταβρύσου
Ο Αθλητικός Σύλλογος Πενταβρύσου ευχαριστεί θερμά τις Ακαδημίες οι οποίες συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά Πενταβρύσου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στο Αθλητικό Στάδιο Πενταβρύσου. Οι Ακαδημίες των : Νταιλάκι, Αμπελοκήπων, Πήγασος Χιλιοδέντρου, Καλλιθέας και Ελπίδες Μεσσοποταμίας στήριξαν το πρώτο εγχείρημα μας με το καλύτερο δυνατό τρόπο και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Είναι ιδιαίτερη και σημαντική η συμμετοχή και υποστήριξή τους για εμάς.
Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Καστοριάς, ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού – Αθλητισμού – Επιχειρηματικότητας – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Αθλητισμού Πολιτισμού κ Ζήζη Λάζαρο για την υποστήριξη του σε εξοπλισμό υλικού.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρα την εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ Καστοριάς και τον κ Κουτσή Δημήτριο για την δημοσιογραφική κάλυψη του Τουρνουά.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή της Ακαδημίας μας κ Κώστα Καρασούλα για την δημιουργία και υποστήριξη της ακαδημίας μας με την εθελοντική του συμμετοχή όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε αφενός να συγκροτήσει τα παιδιά και αφετέρου να οργανώσει την ομάδα έτσι ώστε να μπορεί να συμμετέχει στα διάφορα Τουρνουά με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση του δικού μας.

Δείτε μεγάλη σειρά φωτογραφιών στο sentranews.gr

Back to top button