Καστοριά

Στη σύνοδο των προέδρων της ΝΔ ο Στέργιος Αδάμ (φωτο)

Σε εκλογική ετοιμότητα ο γαλάζιος κομματικός μηχανισμός

Το στίγμα των κινήσεων του κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην σύνοδο των προέδρων της ΝΔ, που ολοκλήρωσε σήμερα τις εργασίες της.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της τοποθέτησής του παρουσίασε στους εκπροσώπους των “γαλάζιων” οργανώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, το πώς θέλει και οραματίζεται την ΝΔ σήμερα αλλά και στο μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα, ειδικά μετά την νίκη στις επερχόμενες εκλογές, θα συνεχίσει να λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα, στηρίζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ.

Το παρών στις διήμερες εργασίες της συνόδου έδωσαν οι 61 από τους 66 προέδρους των ΝΟΔΕ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και την επικοινωνία του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του διημέρου πολλοί ήταν οι τομεάρχες του κόμματος που παρουσίασαν συγκεκριμένες πλευρές του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.

Καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία της 1ης συνόδου των ΝΟΔΕ έπαιξαν τόσο ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης όσο και η γραμματεία οργανωτικού της Πειραιώς.

Στέργιος Αδάμ

Back to top button