Καστοριά

Χρήστος Παύλου: “Διαφωνώ” | Προς κ. Τέρενς Κουίκ: “Πότε θεωρείτε ότι είστε αξιόπιστος;”

Προς όσους ζητούν να επιστραφούν οι 2 έδρες των ΑΝΕΛ πίσω. ΟΚ
Οι εκλογές ήταν με λίστα. Αν οι συγκεκριμένοι βουλευτές αποχωρούσαν έτσι ξαφνικά ,για  προσωπικούς τους λόγους και ενάντια στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος,ναι να τις παραδώσουν!!
                                    ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΜΩΣ
      1)Παρέμειναν σταθεροί σε αυτά που όλοι ελπίζαμε και λέγαμε ότι είμαστε το <<αναγκαίο καλό>> και έπραξαν αυτό που κάναμε και πάρα πολλά μέλη των ΑΝΕΛ
     2)   Με τη ίδια λογική όλοι εμείς που αποχωρήσαμε ζητάμε πίσω τις ψήφους μας προς τους ΑΝΕΛ και όπως καταλαβαίνετε και κάποιες έδρες από τους εναπομείναντες  βουλευτές.Επειδή όμως αυτό δε θα το κάνετε οι 2 αυτές έδρες, είναι οι εκπρόσωποι όλων όσων αποχωρήσαμε,παραμένοντες πιστοί στην ιδεολογία μας.Επομένως σταματήστε αυτό το παραμυθάκι για την επιστροφή τους.-
3-7-2018

<<Μη χειροτερεύεις άλλο την αξιοπιστία σου>>,
γράφει ο κύριος Κουίκ προς κύριο Λαζαρίδη
Κύριε Τέρενς Κουίκ
Σε όλες σας τις επισκέψεις στην Καστοριά, το πρώτο που κάνατε ήταν να επισκέπτεστε τον Μητροπολίτη να ζητάτε την ευλογία του και να μεταφέρετε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πάνου Καμμένου. Θεωρώ ότι το ίδιο θα κάνετε και στις άλλες πόλεις που επισκέπτεσθε. Στην τελευταία μάλιστα επίσκεψη ,σας συνοδεύσαμε και η συντονιστική Καστοριάς. Από πότε αλλάξατε γνώμη και άποψη και λέτε ότι πρέπει να είναι διακριτοί οι ρόλοι κράτους-Εκκλησίας.Εγώ καταλαβαίνω…….εσείς μπορείτε να μας πείτε!!!!!
Στην επίσκεψή σας στο χωριό Μελάς της Καστοριάς, καταθέσατε στεφάνι γονατιστός και συγκινημένος μπροστά στην προτομή του Παύλου Μελά εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τους ΑΝΕΛ. Αλήθεια στη Βουλή ψηφίσατε την παραχώρηση του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καθιστός ή γονατιστός?????
Πότε μας λέγατε αλήθειες και πότε πράττατε το σωστό?????
Πότε θεωρείτε ότι είστε αξιόπιστος??????
Εγώ πλέον ξέρω
Από εσάς περιμένω απαντήσεις!!!!
2-7-18

Με εκτίμηση
Πρώην πρόεδρος ΑΝΕΛ Καστοριάς
Παύλου Χρήστος 

Back to top button