ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Κεραυνός που δεν άστραψε ποτέ

Το sentranews.gr συνεχίζει την ανασκόπηση πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ με την πορεία των ομάδων 

Ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου στο φετινό πρωτάθλημα επέδειξε τάσεις αυτοκτονίας χύνοντας στο φινάλε την καρδάρα… με το γάλα που μάζευε όλη τη σεζόν.

Οι ερυθροκίτρινοι ξεκίνησαν στο νέο πρωτάθλημα με προπονητή τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ωστόσο, όμως στα τέλη Οκτώβρη ανέλαβε ο Δημήτρης Ζαρογιάννης.
Στον α’ γύρο ο Κεραυνός πέτυχε τρεις νίκες και 10 ήττες, ενώ ο δεύτερος γύρος ήταν απογοητευτικότατος (1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες) πετώντας ουσιαστικά στα …σκουπίδια την υπερπροσπάθεια της εξαιρετικής εκκίνησης.

Αρνητικό ρεκόρ με την χειρότερη άμυνα στην ιστορία του
Αρνητικός ήταν επίσης και ο συντελεστής τερμάτων με -69, σκοράροντας 33 φορές, ενώ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων που δέχθηκε, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του ξεπέρασε τα 100 γκολ. Συγκεκριμένα η εστία του παραβιάστηκε 102 φορές, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του 2014 όταν τότε είχε δεχθεί 97 γκολ.

Πρώτο κανόνι ο Μητρούσης
Περίπου το 50% των τερμάτων του Κεραυνού σημείωσαν ο Μητρούσης με 14 γκολ και ο Καραμανίδης με 10, δηλαδή πέτυχαν μαζί 24 από τα 33 συνολικά γκολ του Κεραυνού.
Ακολούθησαν με 3 γκολ ο Ολοκτσίδης και ο Παπουτσίδης, ενώ από μία φορά σκόραραν και οι : Μεσελίδης, Γερόπουλος, Ιωαννίδης.
Το παιχνίδι που καθόρισε την παραμονή στην κατηγορία, ήταν αναμφίβολα εκείνο κόντρα στα Γραμμοχώρια, όπου τα «ελάφια» όχι απλώς κέρδισαν με 4-0, αλλά με την θριαμβευτική τους επικράτηση ρέφαραν την ήττα με 4-1 στο ματς του πρώτου γύρου.

Ο Κεραυνός όχι μόνο δεν μπόρεσε να συνέλθει στη συνέχεια, αλλά γνώρισε νέα βαριά συντριβή με 5-3 από τον Κάστορα, που παρότι αδιάφορος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έσπρωξε στον …γκρεμό το συγκρότημα του Δημήτρη Ζαρογιάννη.
Η τελευταία ζαριά για την σωτηρία παίχτηκε μέσα στο Χιλιόδενδρο, με το νεανικό σύνολο του Κρόνου να αποσπά πολύτιμη ισοπαλία και το τελικό 1-1 να σφραγίζει τον υποβιβασμό της τοπικής ομάδας.
Το φινάλε γράφτηκε με ακόμη πιο θλιβερό τρόπο στο Νταηλάκη, όπου η ομώνυμη ομάδα συνέτριψε με 8-3 τον Κεραυνό, αποχαιρετώντας έτσι άδοξα την σεζόν που είχε ξεκινήσει με κάποιες  προσδοκίες…

sentranews.gr

 

Back to top button