ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Summer Camp του ΑΣ Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες)

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Summer Camp ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 2018, που πραγματοποιήθηκε σε δύο πενθήμερα 18-22/6 & 25-29/6. Οι συμμετέχοντες, που άγγιξαν τους 40 σε αριθμό, είχαν την ευκαιρία να πάρουν καινούριες προπονητικά εμπειρίες και μέσω των καθημερινών προπονήσεων να βελτιωθούν ατομικά αλλά και να απολαύσουν το ομαδικό παιχνίδι.

Στο camp συμμετείχαν αθλητές- αθλήτριες του συλλόγου μας αλλά  και αθλητές από τον ΚΑΣ Δεσκάτης και τον Πρωτέα Γρεβενών, γεγονός που τίμησε ιδιαίτερα τον σύλλογο μας σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς επίσης και παιδία που ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης! Εκτός από την συμμετοχή των παιδιών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τους γονείς αυτών που στήριξαν το προπονητικό αυτό project, συντελεστές σε αυτή την επιτυχία ήταν φυσικά  και οι προπονητές του Basketball Camp: Κατσάλης Αλέξανδρος, Μιχαηλίδης Γιώργος, Δημητριάδης Άλκης , Γεωργοπούλου Βούλα , οι guest προπονητές και ο γυμναστής Παγούνης Νίκος. Με το ήθος, την προσωπικότητά , τις γνώσεις , τις εμπειρίες,  τις σύγχρονες ιδέες για την προπονητική αλλά και την αγάπη τους για το άθλημα , έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση του 1ο Basketball Summer Camp ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 2018! Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία και καλή πορεία την νέα αγωνιστική χρονιά!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Αρτοποιείο- Ζαχαροπλαστείο Υφαντίδης για την πολύτιμη συνεισφορά του και την διανομή σάντουιτς κατά την διάρκεια του camp.

Επίσης μοιράστηκαν  σε όλους νερά, φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με την λήξη του δεκαημέρου απονεμήθηκαν επίσης και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι με το προπονητικό αυτός γεγονός να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΑΣ Άργος Ορεστικό και να έχει πλέον καθιερωθεί!

 

 

Back to top button