Κόσμος

Ερικ Κλάπτον, Πολ Σάιμον, The Cure, το British Summer Time αρχίζει

Ερικ Κλάπτον, Πολ Σάιμον και το συγκρότημα The Cure συμπεριλαμβάνονται στα μεγάλα ονόματα που θα μετάσχουν στο φεστιβάλ British Summer Time που άρχισε χθες και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Ο Ρότζερ Γουότερς των Πινκ Φλόιντ άνοιξε την χθεσινή συναυλία και θα τον διαδεχτούν οι The Cure,σημερα Σάββατο, και ο διάσημος κιθαρίστας Κλάπτον την Κυριακή.

Ο Καναδός Μάικλ Μπουμπλέ θα εμφανιστεί την προσεχή Παρασκευή, ο Μπρούνο Μαρς το Σάββατο και το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 15 Ιουλίου με τη συναυλία του Σάιμον που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι συναυλίες του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν την ώρα που η Αγγλία αναμετράται με τη Σουηδία για την τετράδα των φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται τη Ρωσία, ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσει όλη τη χώρα.

Όταν ρωτήθηκε αν οι διοργανωτές προτίθενται να δείξουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες για τους θεατές της συναυλίας, ο διευθυντής της εκδήλωσης Τζιμ Κινγκ δήλωσε: «Το εξετάζουμε».

Η Barclaycard διοργανώνει από το 2013 κάθε καλοκαίρι το μουσικό φεστιβάλ και έχει επιλέξει ως χώρο διεξαγωγής του το Χάιντ Παρκ, το μεγαλύτερο πάρκο στο κέντρο του Λονδίνου και ένα από τα εννέα βασιλικά πάρκα της πρωτεύουσας.

Μήκους δύο και πλέον χιλιομέτρων και πλάτους σχεδόν ενός χλμ., το Χάιντ Παρκ εκτείνεται σε 1.400 στρέμματα (2.500 στρέμματα αν προστεθούν οι Κήποι του Κένσινγκτον που εκτείνονται σε 1.100 στρέμματα) και θεωρείται ιδεώδης τοποθεσία για μουσικόφιλους όπως και για οικογένειες.

ΑΠΕ

Back to top button