Καστοριά – Συνταγή: Πιπεριές γεμιστές με μαλακά τυριά

Καλοκαιρινός μεζές για μπύρα με καλή παρέα στο μπαλκόνι
Υλικά:
Πιπεριές κέρατο
Γέμιση:
200 γρ ανθότυρο, 200 γρ κρέμα τυρί, φέτα , άνηθο ψιλοκομμένο, πάπρικα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι,
Ζεματίζουμε τις πιπεριές για 10 λ σε αλατισμένο νερό βγάζουμε τη φλούδα. Ανακατεύουμε τη γέμιση.
Τις βάζουμε στο φούρνο περιχύνοντας με ένα φυλτζανάκι λάδι και πασπαλίστε με κασέρι για 15′ και 10′ στο γκριλ, στους 180 βαθμούς.

 kostarazidiamantonifi.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.