ΚαστοριάΚοζάνη

Ενημέρωση από τη Ραδιολέσχη Καστοριάς

Η επέκταση του δικτύου dmr στην Ελλάδα συνεχίζετε με γοργούς ρυθμούς, ακόμη ένας κόμβος εγκαταστάθηκε, ένα νέο repeater “μπήκε¨στην περιοχή της Κοζάνης με χαρακτηριστικό SV2G στη συχνότητα 438937,5 ,το δίκτυο dmr plus είναι πλέον το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Και σίγουρα δε θα σταματήσει εδώ.
Η κάλυψη του είναι στη Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και σε κομμάτια της Ηπείρου και την Κεντρικής Μακεδονίας. Θέλουμε να παροτρύνουμε τους συνάδελφους από τις γύρω περιοχές να προσπαθήσουν να συνδεθούν με το νέο dmr repeater για να δούμε την κάλυψη του, όχι από χάρτες και προγράμματα αλλά με κεραίες και μηχανήματα και ξεχωριστές συνθήκες, θέλουμε σαν σύλλογος να ευχαριστήσουμε την RSF HELLAS, ιδιαίτερα τον SV1EDZ,SV1KWC ,SV4LAD,SV2GQO και SV2ESV για την πολύτιμη βοήθεια τους χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν πραγματικοτητα. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη για την κάλυψη της περιοχής μας και την διασύνδεση της με άλλες περιοχές της Ελλάδας τόσο σε ψηφιακό αλλά και σε αναλογικό επίπεδο.
Επειδή θέλουμε να δείχνουμε το έργο μας με πράξης και όχι με λόγια μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο βήμα της ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Για το Δ.Σ

SV2BXZ Φώτης Πρασσάς

 

 

Back to top button