ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η τρέλα πάει στα βουνά! (του Δημήτρη Σ. Ιατρού)

Tο περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πόλη μας στην πίστα του Σιδηροχωρίου Καστοριάς, αγώνα downhill και μάλιστα στο πλαίσιο Πανελλήνιου Κυπέλλου!

Είχα γράψει το 2016 ένα άρθρο (πατήστε εδώ) για το πώς το downhill μπορεί να «ανεβάσει» την Καστοριά, καθώς αυτή περιβάλλεται από εκπληκτικά βουνά και πλαγιές, που με την κατάλληλη αξιοποίηση μπορούν να μετατραπούν σε πίστες επαγγελματικού επιπέδου και να φιλοξενούν μεγάλες διοργανώσεις.

Αυτή ήταν λοιπόν η πρώτη φορά που φιλοξενήσαμε τέτοια διοργάνωση και χάρη στο Omixlh Crew στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά του ΣΕΔ (Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων) Καστοριάς και του Omixlh Crew έχουν την καλώς εννοούμενη τρέλα που τους δίνει τη δύναμη να διοργανώνουν τέτοιους αγώνες καθώς έχουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την τεχνογνωσία αλλά δυστυχώς δεν έχουν τα μέσα και τη βοήθεια για να κάνουν ακόμη καλύτερα πράγματα. Πρέπει ο Δήμος και η Περιφέρεια να στηρίξουν ακόμη περισσότερο αυτά τα παιδιά γιατί αυτό που είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν άκρως ενθαρρυντικό για το μέλλον .

Για να δείτε τι έγινε στο Σιδηροχώρι πατήστε ΕΔΩ

Ήρθε η ώρα η Καστοριά να αποκτήσει και extreme τουρισμό με τον φυσικό της πλούτο να υπόσχεται εξαιρετικές διοργανώσεις!

Δυστυχώς πολλοί στην πόλη μας δεν μπορούν να αντιληφθούν ακόμη σε τι ακριβώς αναφέρομαι, αλλά αν κάποιοι μπορούν, είναι η ώρα να βοηθήσουν για να γίνει κάτι διαφορετικό στην Καστοριά.

Και πάλι συγχαρητήρια στον ΣΕΔ Καστοριάς και στο Omixlh Crew που με πολύ ιδρώτα και μεράκι και με τα λίγα μέσα που διαθέτουν, μας προσφέρουν τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις.

Η τρέλα πάει στα βουνά!

Πάμε κι’ εμείς;;!

Δημήτρης Σ. Ιατρού

fonikastorias.gr

 

 

 

 

 

Back to top button