Καλοκαιρινός μεζές για μπύρα με καλή παρέα στο μπαλκόνι
Υλικά:
Πιπεριές κέρατο
Γέμιση:
200 γρ ανθότυρο, 200 γρ κρέμα τυρί, φέτα , άνηθο ψιλοκομμένο, πάπρικα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο,αλάτι, πιπέρι,
Ζεματίζουμε τις πιπεριές για 10 λ σε αλατισμένο νερό βγάζουμε τη φλούδα. Ανακατεύουμε τη γέμιση.
Τις βάζουμε στο φούρνο περιχύνοντας με ένα φυλτζανάκι λάδι και πασπαλίστε με κασέρι για 15′ και 10′ στο γκριλ, στους 180 βαθμούς.
kostarazidiamantonifi.blogspot.com