Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Είχε προσβληθεί από το βακτήριο της λεγιονέλλας

Ο Μάνος Αντώναρος δημοσιογράφος και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, έδινε επί μέρες αυτό που είχε περιγράψει ο αδελφός του ως άνιση μάχη. Όλοι περίμεναν ένα θαύμα αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήρθε. Έφυγε σε ηλικία 62 ετών.

Ο αδελφός του Ευάγγελος Αντώναρος τον αποχαιρέτησε με μια σπαρακτική ανάρτηση

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε  Γερμανικά και Αγγλικά. Είχαμε την τύχη εδώ στο newsit.gr να συνεργαστούμε για ένα διάστημα μαζί του. Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Οι δυο του ήλιοι όπως τους αποκαλούσε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

newsit.gr

 

 

Back to top button