Καστοριά

Πώς θα σας φαινόταν ένα υπαίθριο γυμναστήριο στην Καστοριά;

Κατοικούμε σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας με αδιαμφισβήτητο φυσικό πλούτο και αμέτρητα σημεία να εξερευνήσει και να απολαύσει καθένας.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μαζική στροφή των συμπολιτών μας σε αθλητικές δραστηριότητες και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Περπάτημα, ποδήλατο, αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη, jogging και πολλά άλλα εξασκούνται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Σε μία βόλτα σας στο γύρο της λίμνης ίσως εντυπωσιαστείτε από τη «ζήτηση» που έχει το (σκουριασμένο) μονόζυγο λίγο μετά την Παναγία Μαυριώτισσα…

Σίγουρα αυτό που θα περιγράψουμε παρακάτω δεν είναι κάτι βασικό που λείπει από την πόλη, αλλά αφού τα ποδήλατα δε λένε να μετακινηθούν από το αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας και τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου είναι μετρημένα στα δάχτυλα, σκεφτήκαμε πόσο θα εξυπηρετούσε ένα υπαίθριο γυμναστήριο στην Καστοριά…
Δεν είναι τυχαίο που δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα έχουν προμηθευτεί τα ιδιαίτερα όργανα γυμναστικής που θυμίζουν μεν παιδική χαρά, δεν υστερούν σε τίποτα από τα μηχανήματα που θα βρει κανείς σε ένα γυμναστήριο.

Κονδύλια σε παιδικές χαρές άλλωστε επενδύονται συχνά πυκνά στο Δήμο μας…

Χ.Κ.

aboutkastoria.gr

 

One Comment

Back to top button