Καστοριά

Ολ. Τελιγιορίδου: Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα στο Δισπηλιό

Όλες οι ενέργειες και η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη για να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα 

Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ.Μπαμπάκο ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα με το νερό στο Δισπηλιό.
Την προηγούμενη Κυριακή συναντήθηκα στο γραφείο μου με τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ.Διαμαντόπουλο και συζητήσαμε το θέμα εν αναμονή των νέων εξετάσεων του νερού καθώς και τους τρόπους επίλυσης του ζητήματος. Η ΔΕΥΑΚ πρότεινε την δημιουργία αγωγού και την μεταφορά νερού από το Μανιάκοι.
Μετά από συννενόηση με το Υπουργό κ. Σκουρλέτη ζήτησα από την ΔΕΥΑΚ να στείλει την μελέτη και το πιστοποιητικό του Χημείου στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο κ. Διαμαντόπουλος σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο έστειλε την μελέτη “κατασκευή βαρυτικού αγωγού ΒΙΠΑ Δισπηλιού” ύψους 170.000 ευρώ και τα πιστοποιητικά του εργαστηρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών την εβδομάδα που μας πέρασε.
Σε συνάντηση που είχα με τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη με διαβεβαίωσε ότι η έγκριση του έργου έχει δρομολογηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τις προηγούμενες ημέρες και θα οριστικοποιηθεί από Δευτέρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

 

Back to top button