Καστοριά – συνταγή: Ζελέ με μήλα
2 κουτιά ζελέ ανανά ή μπανάνα
4 κόκκινα μήλα, χυμό ενός λεμονιού
4 κουταλιές ζάχαρη
Φτιάχνουμε το ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο να γίνει σαν μέλι.
Τρίβουμε τα μήλα στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε κατσαρόλα
στη φωτιά με τη ζάχαρη και το λεμόνι για 10λ ανακατεύοντας.
Μολις πήξει λίγο το ζελέ ρίχνουμε τα μήλα και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου πήξει!
Πολύ ωραίο επίσης γίνεται ,αντί για 4 μήλα, βάζεις 4 ροδάκινα κομπόστα.
Δοκιμασμένο.