«18η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού» του Συλλόγου Απόζαρι (πλούσιο πρόγραμμα)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

TO ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΖΑΡΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ 18η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 20,21 και 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΖΑΡΙ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/07/2018 
ΑΠΟ ΩΡΑ 18.00μ.μ Περιήγηση στην βορεινή πλευρά της λίμνης με το ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΡΑΒΙ της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ του Δήμου Καστοριάς και με σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καστοριάς.
Αφετηρία: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ
ΩΡΑ 19.30μ.μ. Επίσκεψη και ξενάγηση στον βυζαντινό ναό των Αγίων Αναργύρων και στην γύρω περιοχή του ΑΠΟΖΑΡΙ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς. Αφετηρία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟΖΑΡΙ
ΩΡΑ 21.00μ.μ, ΡΟΚ συναυλία με τους BLUE NOTE BAND
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/07/2018 
ΑΠΟ ΩΡΑ 18.00μ.μ. Περιήγηση στην βορεινή πλευρά της λίμνης με το ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΡΑΒΙ της ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ του Δήμου Καστοριάς και με σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καστοριάς.Αφετηρία:Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στο ΑΠΟΖΑΡΙ
ΩΡΑ 20.00μ.μ. Ενημέρωση από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Νομού Καστοριάς για το εθελοντικό πρόγραμμα <<ΓΙΝΕ ΦΙΛΟΣ>>, στην Πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ από την κ.Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου
ΩΡΑ 20.30μ.μ. Διαγωνισμός στην Βόρεια Παραλία με καστοριανά καράβια αφιερωμένος στην διάσωση της τέχνης κατασκευής του καστοριανού καραβιού με την υποστήριξη του ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
ΩΡΑ 21.30μ.μΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με την ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/07/2018
ΑΠΟ 9.00π.μ. ΕΩΣ 12.00μ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ στην ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ και απονομή βραβείων και επαίνων στους συμμετέχοντες.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ << ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ>>

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.