Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4th Smixi Forest Festival – Ευχαριστίες και σειρά φωτογραφιών από όλες τις ημέρες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4th SMIXI FOREST FESTIVAL το τριήμερο 13-15 Ιουλίου 2018, στο Δάσος του Άργους Ορεστικού,  μια διοργάνωση του Συλλόγου Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης “ΣΜΙΞΗ”.

Ο Σύλλογος “ΣΜΙΞΗ” ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που στήριξε όλη τη διοργάνωση, που έδωσε το “παρών” στο Δάσος Άργους Ορεστικού και διασκέδασε σε ένα ξεχωριστό τριήμερο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο να διεξαχθεί το φεστιβάλ, όπως επίσης  τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα: Baildsa, The Musix, Λάζαρο Καψιμάλη,  Alternative Escape, Χαΐνηδες,  Θραξ ΠανκC, Groovy Vibes, Κούπες και Ματούλα Ζαμάνη, καθώς και τους DjsJamPa και Marko Petropoulo που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακόμη ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,  τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμβολή τους, το Κ.Δ.Α.Π   Άργους Ορεστικού και την ΔΙΑΔΥΜΑ για τα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης, το Kastoria Outdoor για την διεξαγωγή παιχνιδιών,  όπως επίσης και την Αστυνομικό Τμήμα Α.Ο που συνέβαλε   στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας το τριήμερο αυτό.

Τους χορηγούς επικοινωνίας, οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φεστιβάλ την Εφημερίδα Ορίζοντες και τις ιστοσελίδες sentra.com.gr και inkastoria.gr.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς του Φεστιβάλ που είναι: ALPHA BEER, MASATI, OXYGEN, DAILY, ΠΟΛΥΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, LAMAISON, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ, FINALE, ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ, NEVRIS,M & TCOFFEES, MOTO ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ, ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,DTS, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, GACCOUNTS, EXELIXIS, SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ,KASTANIDIS, ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ GALAXY.

Ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και ραντεβού πάλι του χρόνου τέτοιο καιρό.

SMIXI

 

Back to top button