ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάΚοζάνη

Εορτασμός του Προφήτη Ηλία και στη Σιάτιστα (φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ο Προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης, ο προστάτης των Γουνοποιών και Γουνεργατών. 

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Σιάτιστας χοροστατούντως του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας “Ο Προφήτης Ηλίας”, όπως και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης.

Με αφορμή τον εορτασμό της μνήμης του Προφήτη Ηλία, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. θέλησε να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας προς τους συναδέλφους του, αλλά και προς όλους τους πολίτες της χώρας «Εύχομαι, η πίστη, η σοφία και το θάρρος του Προφήτη να αποτελέσουν την εφαλτήριο δύναμη για όλους μας,  ώστε να επιτύχουμε στους  επαγγελματικούς και προσωπικούς  μας στόχους.  Με όλη αυτή τη δύναμη που αντλούμε μέσα από την πίστη μας, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και να βγούμε για ακόμη μια φορά νικητές».

 

Back to top button