“Ο θησαυρός των Στρουμφ”: Παιδικό θέατρο στην Καστοριά (σειρά φωτογραφιών)

http://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/afises/SMURF%20AFISA.jpg

Τα Στρουμφάκια προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).
Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον  Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ φτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά.

Το συγκεκριμένο έργο περνάει θετικά μηνύματα στα παιδιά με τους παραπάνω ήρωες,  σε μια εποχή δύσκολη για τις ανθρώπινες αξίες.

Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού δίνετε η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν αυτές τις αξίες όπως η αγάπη, η ελπίδα, η φιλία, η ειρήνη και να τις διαφυλάξουν.

Παιδικό Θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ

O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ:      Ε.  Ζελίνου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:    Ε.  Λαμπρινού
ΜΟΥΣΙΚΗ:     Ν . Κοντούδη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ :    Ε.  Λορέντη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:     Γ.  Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Θανάσης Λιούνης , Κρυσταλλία Κανάκη , Ναταλία Πελέκα , Έλλη Λορέντη , Φωτινή Μποστανίτη και Βασίλης Λαμπριανίδης

Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 21:00

Στο Θέατρο Βουνού

Τιμή εισιτηρίου 8€

http://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/BABASTROUMF.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/DRAKOYMEL.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/LIXOYDIS.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/MELENIOS.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/PROKOPIS.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/PSIPSINEL.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/STROYMFITA.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/VEXI.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/XEFTERIS.jpghttp://www.theatrodelfinaki.gr/data/uploads/parastaseis/othisyonstroumf/XOYZOYRIS.jpg

 

 

 

 

 

 

shares