ΟΠΕΚΑ -Επίδομα Παιδιού: Ανακοινώθηκε η καταβολή του

Ξεκινάει η πληρωμή για το οικογενειακό επίδομα από τα Α21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ.

Η γ’ δόση για το επίδομα παιδιού θα καταβληθεί σήμερα.

Συνολικά 762.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα θα λάβουν σήμερα το οικογενειακό επίδομα από τα Α21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληρωμή αφορά το δίμηνο Μάιος – Ιούνιος. Όπως μάλιστα επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση, αναδρομικά ποσά επιδομάτων του 2017, για αιτήσεις που αφορούν επίδομα παιδιού, ελέγχθηκαν και εκκαθαρίστηκαν, θα καταβληθούν με εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Αυγούστου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την τραγωδία που έπληξε την Αττική και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

Προς ενημέρωση των δικαιούχων του Επιδόματος Παιδιού ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΟΠΕΚΑ πως σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουλίου, καταβάλλεται η Γ δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018 σε 762.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή αφορά το δίμηνο Μάιος – Ιούνιος και ανέρχεται σε 202 εκ. ευρώ. Οι δικαιούχοι θα λάβουν και τα τυχόν αναδρομικά επιδόματα που δικαιούνται από την αρχή του 2018, σε περίπτωση που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις δυο προηγούμενες πληρωμές Μαρτίου και Ιουνίου.

Αναδρομικά ποσά επιδομάτων του 2017, για αιτήσεις που ελέγχθηκαν και εκκαθαρίστηκαν, θα καταβληθούν με εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Αυγούστου.

aftodioikisi.gr

shares