Παγκόσμιο U23: Δείτε ζωντανά τις κούρσες των Εμμανουηλίδου και Στεργιάκα στους μεγάλους τελικούς

Ζωντανά οι μεγάλοι τελικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών που διεξάγεται στη λίμνη Μάλτα του Πόζναν στη Πολωνία

12:25 ΤΕΛΙΚΟΣ: Διπλό σκιφ (α): Ιωάννης Καλανδαρίδης-Χρ. Στεργιάκας

13:10 ΤΕΛΙΚΟΣ : Διπλό σκιφ ελ βαρών (γ):Αν. Βόντζου-Θ. Εμμανουηλίδου

Από το ρεπορτάζ του kopilasia.gr:

Πανηγυρικά στον τελικό του διπλού σκιφ κοριτσιών πήραν οι Σοφία Ασουμανάκη και Αννέτα Κυρίδου. Οι δυο πρωταθλήτριες πήραν τη 1ηθέση στον ημιτελικό τους σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον ημιτελικό με 7:16.42.

Εξαιρετική εμφάνιση και για τι αντίστοιχο πλήρωμα των αγοριών  με τους Γιάννη Καλανδαρίδη και Χρήστο Στεργιάκα να κατακτούν τη 2ηθέση και προκρίνονται στο μεγαλο τελικό. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6:33.28 και μετά τα πρώτα 500 μέτρα που ήταν στην 3ηθέση σταθεροποιήθηκε στη 2ηόπου και τερμάτισε.

Τελικός και για το διπλό ελαφρύ των γυναικών με τις Αναστασία Βόντσου και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου να κατακτούν την 3ηθέση του ημιτελικού με χρόνο7:31.23 και να κλείνουν θέση για την πρώτη εξάδα του αγωνίσματος . Αντίθετα το αντίστοιχο πλήρωμα των αγοριών με τους Αριστείδη Γραμμενιάτη-Χαράλαμπο Ντινενή πήρε την 6ηθέση στον ημιτελικό με 6:56.13 και θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό.

Για μόλις 20 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του σκιφ ελ βαρών ο Νίνος Νικολαϊδης. Ο πρωταθλητής του ΕΝΟΑ τερμάτισε στην 4η θέση σημειώνοντας χρόνο 7:19.33 ενώ την 3η θέση και το εισιτήριο για τον τελικό κέρδισε ο Αυστριακός Κέπλινγκερ που τερμάτισε σε 7:19.15

Εκτός τελικού έμεινε και η Μαρία Πέργουλη στο αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών . Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 4ηθέση στον ημιτελικό με 8:24.14 και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.

Δείτε τους αγώνες ΕΔΩ

 

 

shares