ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια… σε Στεργιάκα και Εμμανουηλίδου

 

Συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες στο παγκόσμιο από Τελιγιορίδου, Αντωνίου, Αδαμόπουλο, Κώττα, Αγγελή και Κεπαπτσόγλου

Ολυμπία Τελιγιορίδου (στο Facebook)

Συγχαρητήρια στους συντοπίτες μας Χρήστο Στεργιάκα και Θωμαή Εμμανουηλίδου για τις μεγάλες τους διακρίσεις, 1η και 4η θέση αντίστοιχα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Πολωνία!
Εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους πάντα με επιτυχίες και να κάνουν πάντα περήφανη την πόλη μας!

 Μαρία Αντωνίου 

“Οι καστοριανοί κωπηλάτες συνεχίζουν να μας φέρνουν σημαντικές επιτυχίες και να μας χαρίζουν μεγάλες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Χρήστος Στεργιάκας και Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, κατέκτησαν την 1η και 4η θέση αντίστοιχα, συμμετέχοντας με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πόζναν, στην Πολωνία.

Τέτοιες επιδόσεις έρχονται μόνο μετά από αγάπη και πάθος για το άθλημα και σκληρή δουλειά με ήθος και επιμονή.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια, για μία ακόμη φορά, σε Αθλητές, Προπονητές, Ομοσπονδία, Ναυτικούς Ομίλους, Γονείς.

Ευχή και προσδοκία όλων, να έρθουν στο άμεσο μέλλον ακόμη περισσότερες διακρίσεις, οι οποίες αποτελούν ισχυρό και φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Κυρίως όμως για τη νεολαία μας, που πρέπει να πάρει τη σκυτάλη και να οδηγήσει τη χώρα μας ξανά στους δρόμους της αριστείας, της ελπίδας και της αισιοδοξίας”.

Σωτήρης Αδαμόπουλος

O Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους Καστοριανούς αθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας Χρήστο Στεργιάκα, του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και την Θωμαή Εμμανουηλίδου, του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών, το οποίο διεξήχθη στη Λίμνη Μάλτα του Πόζναν της Πολωνίας από τις 25/07/18 έως τις 29/07/18.

Ο Χρήστος Στεργιάκας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ των αγοριών (Χρήστος Στεργιάκας – Ιωάννης Καλανδαρίδης ), ενώ η Θωμαή Εμμανουηλίδου κατέκτησε την τέταρτη θέση στο διπλό σκιφ γυναικών ελαφρών βαρών (Αναστασία Βόντζου – Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου ).

Ευχόμαστε όλοι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με το ίδιο πάθος, γνωρίζοντας πολύ σύντομα και νέες διακρίσεις!

Ευχαριστούμε που μας κάνετε όλους υπερήφανους!

Παναγιώτης Κώττας (στο Facebook)

Εκφράζω τα θερμότερά μου συγχαρητήρια στον Χρήστο Στεργιάκα και την Θωμαή Εμμανουηλίδου για την 1η και 4η θέση που κατέκτησαν αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, για νέους κάτω των 23 ετών, που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στο Πόζναν της Πολωνίας. Η Καστοριά αλλά και όλη η Δυτική Μακεδονία περίφανη για τα δικά της παιδιά εύχεται να τα υποδεχθεί στο μέλλον και στεφανωμένους Ολυμπιονίκες .

Ανέστης Αγγελής

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους Καστοριανούς αθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας κ. Χρήστο Στεργιάκα, του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών στο Πόζναν της Πολωνίας και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο διπλό σκιφ γυναικών, ελαφρών βαρών.

Η ευχή όλων μας είναι να επιβραβεύεται η προσπάθειά τους με διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου και να τιμούν με τις επιδόσεις τους την ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Καστοριά.

 

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου (επιστολή)

«Αγαπητέ Χρήστο,

σε ευχαριστούμε για την τεράστια συγκίνηση και υπερηφάνεια να βλέπουμε την Ελλάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μαζί  με τον συναθλητή σου αποδείξατε ότι η νέα γενιά έχει και το πείσμα και τη θέληση για να τα καταφέρει.

Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 και καλή συνέχεια στην εξαιρετική πορεία σου. Είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο η αρχή!

 Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

 

 

 

 

 

 

Back to top button