Καστοριά – Συνταγή: Τεμπελοτυρόπιτα

Τεμπελοτυρόπιτα

Υλικά:
μισό κιλό φέτα τυρί τριμμένο
250 γρ. γιαουρτι
250 γρ. βουτυρο
1 ποτηρι νερό
1 ποτήρι αλεύρι
5 αυγα
φρυγανιά τριμμενη
Εκτέλεση:
Χτυπαμε τα αυγα προσθετουμε το τυρι το βουτυρο το γιαουρτι ,ανακατεύουμε καλά ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι και το νερό. Βουτυρωνουμε ένα πυρέξ και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά, επίσης και την επιφάνεια της πίτας.
Ψήνουμε στους 180 για 45 λεπτά.

kostarazidiamantonifi.blogspot.com

 

shares