Καστοριά

Δήμος Καστοριάς: Αίρονται οι περιορισμοί στη χρήση νερού στο Δισπηλιό – Αναλύσεις Νερού (έγγραφο)

Μετά την γνωστοποίηση της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Κοινότητας Καστοριάς προς την Δ.Ε.Υ.Α Καστοριάς, γνωστοποιούμε στους δημότες της περιοχής του Δισπηλιού, πώς με βάση το επισυναπτόμενο έγγραφο, αίρονται οι περιορισμοί στη χρήση νερού ανθρώπινης κατανάλωσης στον οικισμό του Δισπηλιού.

SKMBT_42318080615590

SKMBT_42318080616000

One Comment

  1. Ποιος υπογράφει ;; (..)

    1) Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ : ” Σύμφωνα με σημερινό έγγραφο ” κλ.π…….το νερό του Δισπηλιού είναι κατάλληλο .

    2) Ανακοίνωση Δήμου : ” Δήμος Καστοριάς : Μετά την γνωστοποίηση της Γενικής Διεύθυνσης …κλ.π…προς την ΔΕΥΑΚ ….και με βάση το επισυναπτόμενο έγγραφο κλ.π.. ” το νερό του Δισπηλιού είναι κατάλληλο .

    Και στις δύο ανακοινώσεις που αναρτώνται σήμερα στην ίδια σελίδα του fuit , δεν υπάρχει καμία υπογραφή ! Ποιος υπογράφει ; όλα αφήνονται στην απροσωπία της ” ΔΕΥΑΚ ” ή του ” Δήμος Καστοριάς ”

    Δεν έχει διευθυντή η ΔΕΥΑΚ να υπογράψει ; Δεν έχει ο δήμος δήμαρχο να υπογράψει ; Για ένα τόσο σημαντικό θέμα — ιδιαίτερα μετά το πρόβλημα που προέκυψε — δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην ανακοίνωση το ονοματεπώνυμο με την υπογραφή του , ενός υψηλά ιστάμενου και υπεύθυνου ;
    Τι στο καλό ;

    Σαν κτηνίατρο , μου φαίνεται τελείως αδιανόητο και τρελό , να βγάλει μια ανακοίνωση η Κτηνιατρική Υπηρεσία ότι π.χ ενέσκηψε μια επιζωοτία στο νομό ( αφθώδης πυρετός ) , και να μην έχει αυτή η ανακοίνωση την υπογραφή του διευθυντού της Κτηνιατρικής .

    Ποιος υπογράφει λοιπόν ; ποιος παίρνει την ευθύνη ; (..) .

    Τι κορδώνεστε τότε στις καρέκλες τις εξουσίας ; Τσάμπα κορδώνεστε !

    Ακόμη κι αν δεν υπάρχει στο …….πρωτόκολλο ή στη….. συνήθη πρακτική , τέτοιες ανακοινώσεις να υπογράφονται , το αίσθημα ευθύνης ή η …….αγάπη σας για τους συμπατριώτες σας , δεν θα έπρεπε να σας ωθεί ώστε να τις υπογράψετε ;

Back to top button